ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Σημαντικό κεφάλαιο της φιλοσοφίας της εταιρίας μας αποτελεί η παροχή πλήρους τεχνικής υποστήριξης των μηχανημάτων και εξοπλισμών που διακινούμε, καθώς και η παροχή τεχνικών συμβουλών στους πελάτες μας.
Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη και να χτίζουμε διαρκώς την καλή σχέση μαζί του.

Διαθέτουμε συνεργείο και αποθήκη στην Ελευσίνα, έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, κινητά συνεργεία και ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων εξωτερικών συνεργείων/συνεργατών για τη γρήγορη και αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών μας σε όλη την Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ενδεικτικά: τακτική συντήρηση, έκτακτες βλάβες – επισκευές, εκμοντερνισμό, αναβάθμιση και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου και ασφαλείας, επιθεωρήσεις, τεχνικές συμβουλές.
Teleservice - HMI: Εγκατάσταση συστημάτων τηλε-ελέγχου σε υπάρχοντα μηχανήματα, σχεδιασμένα ώστε να συλλέγουν και να διαβιβάζουν δεδομένα λειτουργίας και διεργασίας (συντήρησης, στατιστικών, βλαβών, trouble shooting, κλπ.) μέσω Internet (3G – WiFi κλπ) από το μηχάνημα προς τον Η/Υ του γραφείου, το κινητό τηλέφωνο του χρήστη, κλπ.

Η εταιρία μας υιοθετεί μια καθολική προσέγγιση για την ασφάλεια, τηρώντας όλα τα πρότυπα ασφαλείας, ποιότητας, υγιεινής και προστασίας περιβάλλοντος. 
Το προσωπικό μας είναι καλά εκπαιδευμένο και επιμορφώνεται συνεχώς με όλα τα σχετικά πρότυπα και την ισχύουσα νομοθεσία.

Στην αποθήκη μας και στις αποθήκες των συνεργατών μας υπάρχει διαρκής και πλήρης παρακαταθήκη ανταλλακτικών.
Ειδικές συμφωνίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες διανομής και courier μας δίνουν τη δυνατότητα παράδοσης των ανταλλακτικών στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας μέσα σε 24 ώρες.
Γνωρίζοντας μας τον κωδικό ανταλλακτικού (Part Number), έχουμε τη δυνατότητα προμήθειας  ανταλλακτικών για οποιαδήποτε μάρκα και τύπο μηχανήματος που εμπίπτει στα είδη των μηχανημάτων που ασχολούμαστε.

 

Log in